DARILNI BON – 100€

100.00 

Razveselite svoje najbližje in prijatelje z DARILNIM BONOM, ki ga lahko unovčijo na naši spletni strani. Odlična ideja za DARILO!

Nakup je enostaven.

Naročite darilni bon, izberite plačilno sredstvo in način pošiljanja. Če želite, da darilni bon pošljemo direktno na naslov druge osebe, izberite drugačen dostavni naslov (svoje želje pripišite med *opombe – dodaten zavihek pri naročilnici).

Unovčenje darilnega bona je zelo preprosto: najprej izberete izdelke in jih premaknete v nakupovalni voziček. Med opombe pri naročilu pripišete unovčenje darilnega bona.

Darilni bon je mogoče unovčiti v celotnem znesku in ga ni mogoče zamenjati za denar. Če se bon ne izkoristi v celoti, se preostanek vrednosti prenese na naslednji nakup (denarja ne vračamo). Če je vrednost bona prenizka za nakup želenega izdelka, stranka preostanek zneska doplača v denarju. Darilni bon ni zamenljiv za gotovino. Stranka ga lahko unovči z nakupom na spletni strani (pri naročilu stranka pripiše, da bi želela unovčiti bon).

Bone lahko naročite tudi po e-pošti na naslovu hello@fashiondistrict.si.

Šifra: BON100 Kategorija: Oznaka:
 

Opis

Razveselite svoje najbližje ali prijatelje z DARILNIM BONOM, ki ga lahko unovčijo na naši spletni strani! Odlična ideja za DARILO!