DARILNI BON – 10 €

10.00 

Razveselite svoje najbližje in prijatelje z DARILNIM BONOM, ki ga lahko unovčijo na naši spletni strani. Odlična ideja za DARILO!

Nakup je enostaven.

Naročite darilni bon (lahko izberete npr. tudi 4 x 10 €), izberite plačilno sredstvo in način pošiljanja. Če želite, da darilni bon pošljemo direktno na naslov druge osebe, izberite drugačen dostavni naslov (svoje želje pripišite med *opombe – dodaten zavihek pri naročilnici).

Unovčenje darilnega bona je zelo preprosto: najprej izberete izdelke in jih premaknete v nakupovalni voziček. Med opombe pri naročilu pripišete unovčenje darilnega bona.

Darilni bon je mogoče unovčiti v celotnem znesku in ga ni mogoče zamenjati za denar.  Če se bon ne izkoristi v celoti, se preostanek vrednosti prenese na naslednji nakup (denarja ne vračamo). Če je vrednost bona prenizka za nakup želenega izdelka, stranka preostanek zneska doplača v denarju. Darilni bon ni zamenljiv za gotovino. Stranka ga lahko unovči z nakupom na spletni strani (pri naročilu stranka pripiše, da bi želela unovčiti bon).

Bone lahko naročite tudi po e-pošti na naslovu hello@fashiondistrict.si.

 

Šifra: BON10 Kategorija: Oznaka:
 

Opis

Razveselite svoje najbližje ali prijatelje z DARILNIM BONOM, ki ga lahko unovčijo na naši spletni strani! Odlična ideja za DARILO!